Bayer

A Bayer Hungária gyógyszergyár tendert írt ki, egyedi standjának tervezésére és kivitelezésére, a siófoki gyógyszerész kongresszus keretében megrendezendő kiállítás építésére. A pályázatot a Nordeco Kft. nyerte meg. A stand 120nm alapterületű, egyedi gyártású intstallációból készült. Az élvilágított dobogórendszer saját fejlesztés eredménye.

SÁRVÁR

A Sárvári Önkormányzat felkérésére terveztük meg, az Utazás kiállításon felépítendő standot. A feladat, a sárvári thermál víz hangulatának megjelenítése volt. A kivitelezés során teljesen egyedileg gyártott installációs elemeket alkalmaztunk. Érdekesség volt a damilszálas vízesés kivitelezése és a hullámok mögötti ledvilágítás alkalmazása. Az installációs elemek többször felépítést tesznek lehetővé. Szerénytelenség nélkül kijelenthetjük, hogy a kiállítás egyik legszebb standját sikerült felépítenünk.

Hungerit

A Hungerit Zrt. pályázatot írt ki a Foodapest kiállításon felépítendő egyedi standjának tervezésére-kivitelezésére. A beadott látványtervek alapján úgy döntöttek, hogy a stand kivitelezési munkálataival a Nordeco kft.-t bízzák meg. 130 nm alapterületen, teljesen egyedi gyártású standot építettünk fel.

Samsung Roadshow

Egy mobil termékbemutató kiállítási stand, mindig nagyon látványos módon mutatja be az újdonságokat. Egyszerre több helyen, adott esetben egyidőben kerül felépítésre. Nagy kihívás volt a Nordeco-nak, mert országosan, egyszerre két garnitúrával kellett megoldani a feladatot. Egyedileg gyártott, rövid idő alatt építhető installációt készítettünk.

Cerbona

A díjnyertes stand, a Foodapest kiállításra készült, megbízónk kívánsága szerint kizárólag természetes anyagokból. A kivitelezéshez kizárólag borovi fenyőt használtunk, szerkezetét úgy kialakítva, hogy az installációs elemek többször felépíthetőek legyenek. A nagy sikerre való tekintettel ez meg is történt, egymás után két Foodapest kiállításon.